Friss topikok

Bejegyzések

Honda a télen, Kaká a nyáron érkezhet

kovanski 2013.08.31. 14:26

Újabb átigazolási hírek jelentek meg a napokban, mi szerint az átigazolásokon dolgozó Adriano Galliani újabb terveket eszelt ki az utolsó napokra. A már régóta a Honda-transzferen dolgozó szakember úgy tűnik új álláspontot eszelt ki.

Ricardo-Kaka-Real-Madrid-2013-Wallpaper-HD.jpg

 

 

 

 

 

 

 

A legfrisebb hírek szerint Az orosz CSKA csapata nem adja a nyáron a japán Honda Keiszuke játékjogát a Milannak, mert szüksége van teljesen rá a fél szezonra. Az álláspontok pedig még a legutóbbi emelés ellenére sem egyeznek, így a téli átigazolási időszakba ingyen érkezhet a szerződésének véget vető középpályás.

A korábbi Milan játékmester, Ricardo Kaká azonban a pletykák szerint akár egy szerződésbontás keretében is távozni szeretne a spanyol fővárosból, Madridból. Természetesen, mint minden átigazolási időszakban felvetődött a lehetséges visszahozatala egykori sikereinek helyszínére. A játékos és a Milan vezetősége is teljes mértékben hajlik a transzfer létrejöttére.

A calciomercato szerint a brazil középpályás a mai napon orvosi vizsgálatokra utazik Milánóba, hogy aláírja szerződését a Rossonerikkel. Semmilyen hivatalos információ nincsen a játékos áráról és eligazolásának körülményeiről, azonban az utóbbi időkben háborgó Curva Sud és Milan-drukkerek talán megbékélnek a vezetőség idei tetteivel.

Ricardo Izecson dos Santos Leite, ismertebb nevén Kaká a Milan csapatában 2003 és 2009 között szerepelt a pirso-fekete mezben és 2007-ben Aranylabdát is vehetett át. Ez idő alatt összesen 193 tétmérkőzésen 70 alkalommal talált be az ellenfél kapujába.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr335486180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása