Friss topikok

Bejegyzések

A fővárosból igazolhatunk a télen

kovanski 2013.01.02. 12:40

A hírek szerint a Milan a fővárosi Roma csapatától igazolhat a tél folyamán, mindjárt vagy két játékosról van szó.
A tehetséges játékosok akkor jöhetnek Gallianinál szóba, amennyiben Didier Drogba vagy Mario Balotelli nem érkezne a csapathoz.

2119455ff49034181a0f6a706700bff1-074--473x264.jpgA 21 éves Mattia Destro iránt már a nyáron érdeklődött csapatunk, azonban a transzfer nem jött létre.
Az akkor a Siena csapatában játszó játékosért nagy volt az érdeklődés, és a Roma-Milan harcból az előbbi alakulat jött ki győztesen, így a támadó a fővárosiakhoz szerződött.
Destro körülbelüli ára 14 millió euró.

A 26 éves argentin Pablo Osvaldo is könnyen lehet, hogy piros-fekete mezbe öltözik, mivel a Roma csapatának vezetőedzője, Zdenek Zeman nagyobb távlatú terveiben nem szerepel, értesült a Goal.com.
Így a Milánóba való érkezése nem elképzelhetetlen.
A nyáron a támadó a spanyol Espanyol csapatától érkezett 17,5 millió euró ellenében, a bajnokságban eddig 11 találatot szerzett.
Nem hivatalos források szerint csapatunk 7 millió eurós ajánlatot fog tenni az említett játékosért, akinek az eredeti ára körülbelül 15 millió euró.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr614991848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása