Friss topikok

Bejegyzések

Körülbelül egy hét múlva kezdődik a szezon - ellenfél a BL-ben a PSV!

kovanski 2013.08.10. 23:50

A Milan számára az előző szezon helyezésének köszönhetően előbb kezdődik a jelenlegi szezon, és egyúttal zárul az előszezon. Augusztus 9-én kisorsolták a Bajnokok Ligája selejtezős párosításait, melyben a Rossoneri a kiemelt kalapban a nem bajnoki ágon szerepelt.

398112.jpg

 

 

 

 

 

 

 

A sorsoláson a holland PSV Eindhoven csapatát kaptuk, így egy erős ellenfél ellen kezdhetjük meg a legrangosabb kupasorozatot. A Mark Van Bommelt is csapatában tudó klub az előző szezont az Eredivisie elnevezésű bajnokságban a második helyen zárt, de mivel az olasz bajnokságot előrébb rangsorolja a FIFA, selejtezőt kell játszania a főtáblára kerüléshez.

Az első találkozót Hollandiában rendezik meg augusztus 20-án, mely kedvezőnek nevezhető a Milan számára, mert idegenben kezdeni kicsivel könnyebb, viszont ott a teher, hogy az idegenbeli góloknak is nagy szerepe lehet a visszavágóra.

A hírek szerint a holland csapat örül a sorsolás alakulásának, hiszen nekik ez egy nagy esély és főpróba a Bajnokok Ligájának új kiírásában. Phillip Cocu a PSV egykori sztárja és jelenlegi vezetőedzője nyilatkozott a mádiának: "Örülök az olaszoknak, és természetesen nem lesz könnyű dolgunk. Örülünk a kihívásoknak, és nem megyünk ki a pályára feltartott kézzel, küzdeni fogunk. Lehet, hogy sokat változott ellenfelünk, de a fiatalítás ellenére is az európai elitbe tartozik a Milan."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr595455514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása