Friss topikok

Bejegyzések

A februári menetrend, sok izgalommal

kovanski 2013.02.05. 17:55

A mostani hónapban, azaz februárban 5 mérkőzés van kiírva, mely sok izgalmat tartogat.
Mérkőzés lesz a bajnokságban -mely amúgy is most áll í legizgalmasabban a szezonban-, és a Bajnokok Ligájában is.

images.jpgAz első mérkőzésre más ugye sor került vasárnap, azaz február 3-án.
A Milan az Udinese csapatát fogadta a bajnokság 23. fordulójában, melyet Mario Balotelli duplájával meg is nyert 2-1-re.
Ezzel az eredménnyel és a többi kialakult végeredményekkel még izgalmasabb lett a bajnokság állása, és maradtak nyitott kérdések bőven.
Csapatunk egyébként a 4. helyen áll és csak 3 pontra van lemaradva a dobogós helytől.

A következő soron következő mérkőzés február 10-én, vasárnap lesz.
A Milan vendége lesz a Cagliari csapatának a Serie A 24. fordulójában, mely izgalmak mellett egy kis érdekességet is tartogat.
Ugyanis a kis csapat stadionja nem felel meg az előírásoknak, ezért lehetséges, hogy semleges pályán kell megvívni a kiírt mérkőzést.
Korábban a bajnokságban a Cagliarinak oda kellett többek közt adnia a Roma csapatának a 3 pontot egy kiírt eredménnyel, mert nem tudták hol fogadni a fővárosiakat.
Ha a dolgok úgy alakulnak, akkor lehetséges, hogy a fordulót követően csapatunk dobogón lesz.

Február 15-én, azaz pénteken kerül megrendezésre a bajnokság következő találkozója, mely este 20:45-re van hivatalosan kiírva.
Csapatunk vendége lesz a San Siroban a Parma csapata, mely jelenleg a tabellán a 10. pozíciót foglalja el.
A mérkőzés pikantériája az is, hogy a nem rég történt játékoscserék érintették a két klubot is, így ellenfélként láthatjuk Djamel Mesbah hátvédet és Rodney Strasser középpályást is egyben.
A piros-fekete mezt pedig Cristian Zaccardo is viselheti egykori csapata ellen.

A következő két mérkőzés a legfontosabbak közé tartozik, hiszen február 20-án a Bajnokok Ligája sorozat nyolcaddöntő mérkőzései kerülnek sorra, így a Milan fogadja otthonában a spanyol Barcelona csapatát.
A sok izgalmat ígérő mérkőzés 20:45-kor kezdődik, és amennyiben komoly eredményt tud csapatunk elérni, akkor megnehezítve a spanyolok dolgát tovább is juthat a következő visszavágó mérkőzésen.
A tavalyi szezonban is sok izgalom övezte a két csapat mérkőzéseit, ugye akkor 4 alkalommal is szembe nézett egymással a milánói és a barcelonai alakulat.

A második derbi a szezonban február végén, méghozzá 24-én lesz az Internazionale ellen.
A pályaválasztó a kék-feketék lesznek, ugye a stadion egy és ugyanaz.
Előző összecsapásukon ők örülhettek egy korán szerzett fejes gólnak köszönhetően, és megnyerték a 293. Derby della Madonnina-t.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr275064358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása