Friss topikok

Bejegyzések

HIVATALOS - Petagna kölcsönbe megy a Sampdoria csapatához

kovanski 2013.09.02. 15:42

Az olasz bajnokságban szereplő Sampdoria csapata egy szezonra kölcsön vette a Milan fiatal támadóját, Andrea Petagna-t. A Primavera csapatából felhozott játékosnak jót tehet a váltás, magasabb önbizalommal térhet vissza a következő szezonra.

01ago2013---atacante-andrea-petagna-do-milan-lamenta-chance-perdida-contra-o-sao-paulo-na-copa-audi-1375378015622_956x500.jpg

 

 

 

 

 

A nagy valószínűséggel a keretet csökkenteni kívánó csapat ezt látta a megfelelő lépésnek Ricardo Kaká érkezésével. A játékos saját maga jelentette be a transzfert egy nyilatkozatában. A sajtónak nyilatkozva kiderült, hogy több jelenlegi Milan-játékostól kapott tanácsot. "Beszéltem Pazzinivel és Nocerinoval és szerintük megfelelő választás a Sampdoria. Boldog vagyok" - kezdte a mondanivalóját.

A tárgyalások értelmében a Sampdoria csapatának a szezon végén lehetősége lesz a fiatal támadó játékjoga felének megvételére. Ezt a klub hivatalos honlapján jelentette be. Az olasz futballista eddig a piros-fekete mezt egyetlen alkalommal vehette fel az előző szezonban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr595489300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása