Friss topikok

Bejegyzések

Új játékossegítő rendszert mutat be a Milan

kovanski 2013.02.13. 15:18

Európában a Milan lesz az egyedüli olyan klub, mely rendelkezni fog az új Adidas MiCoach Elite System elnevezésű játékost segítő rendszerrel.
A mérőműszernek sok funkciója van, mely nagy segítséget nyújt a futballistáknak.

164458_590406854307321_237578554_n.jpg

Ez egy olyan mérőműszer, mely méri a játékosok szívritmusát, gyorsulását, sebességét, a megtett távolságát és a mérkőzésbe beleadott erejét. Segíti feljebb vinni a játékosok teljesítményét.
Az edzőnek a pálya szélén csak külön erre a célra kijejlesztett kicsi műszerét kell néznie, mely segít neki döntéseket hozni.
Minden játékosról részletes információt kap, mely meghatározhatja a cseréket és a taktikai utasításokat is.

Az első ilyen technológiát a Major League Soccer nevű, azaz az amerikai bajnokságban vezették be még 2012-ben. Június 15-ei debütálásával nagy sikert aratott.
Európában az első ilyen klub, mely rendelkezik ezzel a Milan lesz majd.

A hivatalos bemutatása a mai napon lesz, Adriano Galliani és Jean-Michel Garnier, az olaszországi Adidas igazgatója fogja prezentálni Milanelloban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr505078619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása