Friss topikok

Bejegyzések

PSV Eindhoven-Milan 1-1

kovanski 2013.08.20. 22:42

A Bajnokok Ligája Play-off körének első mérkőzését rendezték meg 20:45-ös kezdéssel a keddi játéknapon. A kezdő csapatokban nem volt meglepetés, a hollandok rendkívül fiatal, míg a Milan a legerősebb keretével állt ki.

1. PSV-MILAN.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 A hivatalos kezdő csapatok:

PSV EINDHOVEN (4-3-3) - P. Cocu :
Zoet - Brenet, Bruma, Rekik, Willems - Wijnaldum(c), Schaars, Maher - Park Ji-Sung, Matavz, Depay.

MILAN (4-3-3) - M. Allegri :
Abbiati - Abate, Zapata, Mexés, Emanuelson - Montolivo(c), De Jong, Muntari - Boateng, Balotelli, El Shaarawy.

 

A mérkőzés első félidejében nagyon bele kezdett a hazai csapat, cseppet sem ijedtek meg a jóval rutinosabb Milan ellen. A legnagyobb PSV-lehetőség a felső lécen csattant, Philip Cocu elégedett volt játékosaival. Az olaszok nem támadtak ki, vissza álltak védekező formációba, a középpályán három biztos ponttal állt fel Allegri csapata. Az első holland hibát kihasználta csapatunk, Ignazio Abate beadásából El Shaarawy szerezte meg a találkozó első találatát fejjel.

A második félidő egy sokkal kiegyenlítettebb játékrészt hozott, sok helyzet és kimaradt lehetőség volt a mérkőzésen. A játékvezető, a török Cuneyt Cakir kézben tartotta a mérkőzést. A pikáns hangulatúvá vált mérkőzésen az egyenlítést követően mindkét csapat szerette volna megszerezni a mindent eldöntő találatot, ám ez azonban nem sikerült. Összességében az 1-1-es eredmény csapatunknak megfelelő, az idegenben szerzett gól fontos lehet a végelszámolásban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr965468836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása