Friss topikok

Bejegyzések

Két rangadóval zárul a 32. forduló

kovanski 2013.04.14. 18:24

A 32. forduló két remeknek ígérkező rangadóval zárul majd, melyben csapatunk is érdekelt lesz a mai nap végén.
Este 20:45-ös kezdéssel rendezik meg a Milan-Napoli mérkőzést.

Serie-A-Logo-300x240.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az eddigi eredményeket figyelembe véve a fordulóban számíthatunk bármire a többi olasz csapattól. Így akár a Milan kedvezően is kijöhet a forduló végére.

A szombati játéknapon a két kiesőjelölt Pescara és Siena párharca fordulatos és gólzáporos 2-3-mas mérkőzést hozott, így a Siena megszerezte a 3 pontot.

A Fiorentina magabiztos kétgólos győzelmet aratott az Atalanta elleni vendégszereplés alkalmával.

A legnagyobb meglepetés eddig a rivális Internazionale veresége a Cagliari otthonában.
A hazai csapat Pinilla duplájával nyerte meg a találkozót, az egyik gól büntetőből született.

Mind az Udinese, mind a Roma hozta a kötelezőt és megnyerte mérkőzését. Előbbi a Parma vendégeként, utóbbi a Torino vendégeként szerezte meg a 3 pontot (0-3 és 1-2).

A Palermo-Bologna, Chievo-Catania és Genoa-Sampdoria rangadó döntetlennel zárult, két 1-1-es, míg egy 0-0-ás végeredmény tudható be a csapatoknak.

Csapatunk a 9. mérkőzést játssza a fordulóból a mai estén hazai pályán a San Siroban. Az ellenfél a Napoli lesz, amely csapat a 2. helyen áll a Milan előtt, a különbség 4 pont, így a találkozónak nagyon nagy tétje van. A forduló mérkőzésének kikiáltott párharc izgalmasnak és idegtépőnek ígérkezik.

A záró mérkőzés a hétfői napon lesz megtartva 20:45-kor, a római Lazio csapata fogadja a Stadio Olimpicoban a torinói zebrákat, a Juventust.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr735222529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása