Friss topikok

Bejegyzések

Több érkező is lesz a nyáron

kovanski 2013.04.17. 16:29

A nyári átigazolási időszakban több egybehangzó forrás szerint is érkezni fognak futballisták a Rossoneri keretébe. Már vannak kész tényként felsorolt játékosok, akik a szakemberek szerint szinte biztosan a következő szezonban a Milan mezét fogják viselni.

2fa43d387a6a3a3233fe2301b33397d4-52377-1363789817.jpeg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az első ilyen játékos Juraj Kucka (képünkön), aki jelenleg a Genoa játékosa.
A calciomercato szerint a 26 éves középpályás -aki a Genoa alapemberének számít- júniusban biztosan csatlakozik a milánói kerethez.
A cikk szerint a vezetőséget a szlovák válogatott játékos harciassága, küzdőképessége, technikája és elszántsága győzte meg.

A következő játékosra már régóta mondhatjuk, hogy a piros-feketék játékosa, már a téli átigazolási időszakban tudni lehetett, mert a Empoli eladta csapatunknak Riccardo Saponara játékjogának felét.
A játékos remekelt az előző Serie B-s fordulóban, melyen csapata a Juve Stabia ellen nyerte meg mérkőzését. A találkozó után elmondta: "A Milan egy valóra vált álom a számomra, nagyon meg vagyok tisztelve és boldog vagyok."
A középpályás már 11 találatnál tart a másodosztályban, melyhez sokat tett hozzá az említett előző mérkőzésen, ahol 2 gólt is szerzett.

A nyáron természetesen lehetséges -sőt valószínű- a további érkezők listájának bővülése, de az ellenkező oldalon is lehetséges ez a művelet.
Egy biztos, a nyár eléggé mozgalmasnak ígérkezik, érdemes lesz követni az eseményeket.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr85231617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása