Friss topikok

Bejegyzések

Taarabt lehet az alternatíva

kovanski 2013.01.20. 13:48

Egyes olasz újságok azt állítják, hogy az angol QPR csapatának kreatív játékosáért, ADEL TAARABT játékjogáért érdeklődik a csapatunk, de a játékos csak abban az esetben érkezhet, amennyiben Ricardo Kaká érkezése nem valósulna meg.

QPR-v-Fulham-Adel-Taarabt-pa_2874611.jpgA középpályás neve már decemberben is felmerült a vezetőségnél, akkor a játékos ügynöke még tárgyalt is Milánóban.
Az átigazolás lehetősége akkor nem jött létre, de a mostani alkalommal könnyen előfordulhat, hogy megvalósul.

A marokkói játékos szerződése 2013 nyarán jár le, és közel sem biztos, hogy meghosszabbítja jelenlegi csapatával, mivel európai szinten is nagy az érdeklődés utána, többek között az angol Chelsea, a Manchester United és a spanyol Real Madrid is szívesen látná keretében.
Taarabt rendelkezik európai, méghozzá francia -ugyanis ott született- útlevéllel.

A futballista már 2009 óta tagja az angol alakulatnak, ahol 58 mérkőzésen szerepelt, de hivatalosan csak 2010-től a QPR játékosa, mert addig a Manchester City tulajdonában állt.
Az eddigi több, mint 3 év alatt a Premier League bajnokságban 12 találatot szerzett.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr115028672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása