Friss topikok

Bejegyzések

Ignazio Abate Oroszországban folytatja?

kovanski 2013.01.05. 12:26

A Milan olasz hátvédje, IGNAZIO ABATE leigazolására tett az orosz Zenit Szentpétervár csapata egy 10 millió eurós ajánlatot.
Abate saját nevelésű játékosa a piros-feketéknek, de számos olasz csapatban szerepelt már, így például a Napoliban, a Sampdoriaban, és a Torinoban is.

Abate_2676032.jpgOlasz értesülések szerint az orosz alakulat már tett is egy 12 milliós ajánlatot a válogatott játékosért, melyet a Rossoneri a hírek szerint kész elfogadni.
Az összeg hozzá segítené a csapatot Mario Balotelli 35 millió eurós kivásárlásához.

Luciano Spaletti csapata már januárban leigazolná a játékost, így erősítve a hátvédsorát.

Egyéb iránt a Milan amennyiben nem tudja megszerezni Balotellit, akkor az alternatíva Alessandro Matri lenne, akinek az ára majdnem megegyezik Abate árával.
A játékos már korábban is dolgozott Massimiliano Allegrivel a Cagliari csapatában, így könnyen megeshet, hogy sikerül ide csábítani a Juventusból Matrit.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr374999493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása