Friss topikok

Bejegyzések

Andrea Poli közel a Milanhoz - nehézségek a Milan-Sampdoria tárgyalásokban

kovanski 2013.07.05. 12:10

Az utóbbi napokban arról cikkeztek az újságok, hogy a Sampdoria középpályása, Andrea Poli közel áll a Milánóba való átigazoláshoz. A hír most újabb alapozást kapott, hiszen Adiano Galliani is megerősítette a pletyka szintű hírt.

sampdorias-midfeilder-andrea-poli-tied-to-milan.jpg

"Tegnap este vele töltöttem el a vacsorámat és nagy Milan szurkoló. Már a Milan játékosának tekinthető, azonban még hátra vannak a formalitások." - nyilatkozta az alelnök.

A 23 éves olasz válogatott játékos hétfőn esik át a kötelező orvosi vizsgálatokon, majd írja alá szerződését a csapatnál, mely nagy valószínűséggel 3 éves szerződés lesz. A Milan 1 millió eurót és Bartosz Salamon játékjogának felét ajánlotta volna a Sampnak, azonban a játékos nem tudott megegyezni a csapattal. A Milan azonban Poli játékjogának a felét szerette volna megszerezni.

A Rossonerik azonban kitaláltak egy "B" tervet is, mely szerint a játékosért Fossatti és Albertazzi, két fiatal játékos játékjogának felét kapná Andrea Poli helyett. A válasz hamarosan érkezhet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr825392262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása