Friss topikok

Bejegyzések

Bajnokok Nemzetközi Kupája eredmények

kovanski 2013.08.08. 11:20

A Milan az idei szezonban részt vesz egy nemzetközi tornában, melyen a világ legjobb csapataival mérkőzik meg a döntőbe kerülésért. A csapatoknak lehetősége van ezzel kipróbálni új szerzeményeiket, új felállásokat és a csapatösszhangot is. A mérkőzéseket az Amerikai Egyesült Államok különböző városaiban rendezik meg.

international-champions-cup1-600x443.png

 

 

 

 

 

 

 

 


1. 2013.07.27, Milan - Valencia: 2-1:
21' Robinho
38' De Jong
53' Parejo (Valencia)
Az első mérkőzés a Milan számára az AUDI Kupa miatt előbb kezdődött, mint a többi csapat számára. Az ellenfél a spanyol Valencia csapata volt, akik már jó sok szezon erejéig a középmezőnyben és az élmezőnyben helyezkedett el. Az előző szezont az 5. helyen zárta, így az Európa Liga csoportkörének oszlopos tagja lesz. A mérkőzésen az első félidőben történt az összes találat és a Milan továbbjutott a tornán. A mérkőzés közben megsérült a Milan új hátvédje, Jherson Vergara us, akinek legalább 1 hónapot kell kihagynia megsérült válla miatt.

2. 2013.08.05, Milan - Chelsea: 0-2:
28' De Bruyne
91' Schürrle
A következő ellenfél a Bajnokok Ligája címvédője volt, az angol Chelsea, akik nagyon sokat erősödtek a nyár folyamán. A mérkőzést a Milan majdnem a legjobb keretével kezdte, de azért a Rossonerik megtartották a már megszokott szokásukat, mi szerint fiatalokat is építenek be a csapatba. A Kékek túl nagy falatnak bizonyultak, így a Milan csak a bronzmérkőzésért léphetett pályára. A mérkőzésen kezdőként debütált a legújabb szerzemény, Matías Silvestre.

3. Milan - Los Angeles Galaxy: 2-0
17' Balotelli
40' Niang
A bronzmérkőzést az amerikai LA Galaxy ellen vívta a Rossoneri. A Milan hajtott az egész mérkőzésen és nagyon meg akarta szerezni a bronzérmet. Ez sikerült is, a Milan remekül próbálta a pozíciókat fogni és támadni az amerikaiak kapuját. A mérkőzésen a 40. percben M'Baye Niang egy káprázatos gólt szerzett, mellyel beállította a végeredményt.

Összességében a Milannak nagy segítség volt ez a torna természetesen, hiszen a játékosok formába lendülhettek a hosszú és fárasztó szezonra és a csapat is visszajelzést kaphatott a játékosok szerepéről és jelenlegi állóképességi szintjeikről. Massimiliano Allegri kipróbált több fiatal Primavera játékost is, így könnyen be lehetett építeni őket jövő csapatukba. Negatívum Vergara összeszedett szezon előtti sérülése viszont.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr95445686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása