Friss topikok

Bejegyzések

Sneijder a Galatasarayban köthet ki

kovanski 2013.01.10. 14:22

A hírek szerint a rivális Internazionale csapata megegyezett a török Galatasaray csapatával WESLEY SNEIJDER játékjogáról.
Előzetesen 10 millió euróról szólnak a beszámolók.

299893header.jpgMassimiliano Moretti, jelenlegi csapatának elnöke azt nyilatkozta, hogy az Inter hajlana a transzfer létrejöttére, nem különben maga a játékos.
Korábban a milánói alakulat szerette volna csökkenteni a játékos fizetését, de a játékos nem ment bele, így közös megállapodással szerződést akarnak bontani a játékossal.

"Megérkezett a Galatasaray ajánlata, és boldogok vagyunk. Még nem beszéltem Wesley Sneijderrel, de ha maradna velünk, akkor nagy segítséget nyújthatna nekünk"- nyilatkozta Moratti elnök.

Állítólag a kínált ajánlata kisebb lesz a jelenleginél, de a bizonyos török adótörvényeknek köszönhetően összességében többet keres majd a holland válogatott játékos.
A játékosoknak ugyanis a fizetésüknek csak a 15%-át kell befizetniük az államnak, szemben az olaszországi 43%-kal.

A játékos ügynöke, Soren Lerby még nem szólalt meg az ügyben, és saját elmondása szerint nem is fogja kommentálni az eseményeket, amíg Sneijder jövője véglegessé nem vált.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr445010127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása