Friss topikok

Bejegyzések

Erősítések védelmi posztokon

kovanski 2012.12.02. 15:56

A hírek szerint a Milan középső hátvédet szeretne igazolni a téli mercato alatt.
A lista élén a Torino játékosa, ANGELO OGBONNA szerepel, akiért Adriano Galliani már korábban is érdeklődött, ám akkor a transzfer nem jött létre.
angelo-ogbonna-could-leave-torino-only-for-sensational-offer.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A több csapattal is jó kapcsolatot ápoló Milan könnyen megszerezheti a 24 éves nigériai születésű hátvédet. Az előjelek a Milannak kedveznek, hiszen korábban már született ennek a kapcsolatnak kedvező megegyezései, ha csak a Genoa-ra gondolunk, Kevin-Prince Boateng és Stephan El Shaarawy játékjogára. A játékos hivatalos árát 9,7 - 11 millió euróra teszik, így ebből az elképzelésből valószínűleg egy kölcsönajánlat+opciós jog lesz.

A másik figyelemmel követett játékos a francia Montpellier tehetséges játékosa, YANGA M'BIWA.
A nyáron sok találgatás övezte a játékos érkezését, és a felek augusztus végén majdnem meg is tudtak egyezni, ám a transzfer az utolsó pillanatokban megszakadt.
Egyéb iránt a nem rég szerződést hosszabbító 23 éves játékosért nagy az európai érdeklődés, többek között az angol Arsenal is.

Nagyobb nevek közé tartozik még a német Stuttgart játékosa, SERDAR TASCI is.
A korábban már kinézett játékos 25 éves, és tehetségét minden egyes bajnoki mérkőzésen meg tudta mutatni.


Két kisebb és újabb név van az érdeklődési listán, a Valencia 27 éves védője, ADIL RAMI; és a Feyenoord 20 éves játékosa, BRUNO MARTINS INDI.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr954943080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása