Friss topikok

Bejegyzések

Milliók párharca a mai játéknapon

kovanski 2013.08.28. 17:22

A mai Bajnokok Ligája játéknapán a Milan fogadja otthonában a PSV Eindhoven csapatát. A mérkőzés nem csupán a legrangosabb európai kupasorozatba való bejutásról szól, jelentős pénzügyi vonzattal is bír a mérkőzés.

championsleague_89.jpg

 

 

 

 

 

 

Az előző mérkőzés Hollandiában 1-1-es döntetlennel zárult, mely jó eredménynek számít a San Siroi mérkőzésre. Ez azt jelenti, hogy egy idegenbeli góllal rendelkezünk, azaz a győzelmen kívül jó a 0-0-ás és az 1-1-es döntetlen is a csapatnak -1-1 esetén hosszabbítás következik.

A Milan nem jó mérkőzéssel és eredménnyel hangolt a fontos találkozóra, ugyanis az első fordulóban vendégként kikapott az újonc Hellas Verona csapatától 2-1-re. A két találatot Luca Toni lőtte Abbiatinak, a Rossonerik találatát Andrea Poli szerezte első mérkőzésén. A találkozót heves indulatok követték a szurkolóknál.

A holland csapat a bajnokságban szintén játszott a hétvége alkalmával, a Heracles Almelo csapatával 1-1-es döntetlent játszott a Philip Cocu által vezetett csapat. A PSV csapata így még mindig veretlen a 2013/2014-es kiírásban. A fiatalokból álló csapat átlag életkora jelentősen alacsony jelenleg és sok tehetséges fiatal játszik az alakulatban.

A pénzügyekre tekintve jelentős a különbség a Bajnokok Ligája és az Európa Liga valamelyikébe való bejutást tekintve. Rangosabbikba való bejutás 30, míg az alacsonyabbikba való bejutás összesen 4 millió eurót ér. A 30 millió euró jelentősen megnövelné a csapat költségvetését, és lehetőséget tárna az új igazolások elé.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr245482241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása