Friss topikok

Bejegyzések

Az utolsó "szenátor" is távozik

kovanski 2013.06.11. 19:41

A Milan nagy múltú játékosait az elmúlt szezon előtt, körülbelül egy éve kiszórta a keretből. Ki visszavonult az aktív futballtól, ki más csapatba igazolt. A jelentős és meghatározó "szenátorok" közül egyedül Massimo Ambrosini maradt meg biztosítéknak.

1881450_w2.jpg

 

 

 

Adriano Galliani egyik nyilatkozatában elmondta, hogy nem hosszabbítja meg a nyáron lejáró szerződését az "Il Capitano"-nak, azaz a kapitánynak. "Nem hosszabbítjuk meg kapitányunk szerződését, az új kapitány Montolivo!" - nyilatkozta az alelnök a Milanchannelnek.

Ambrosini 1995 óta oszlopos tagja a piros-feketéknek, egész karrierjét -vagyis meghatározó részét, a Cesena játékosa volt egy szezonig, majd egyszer kölcsönben volt a Vicenza játékosa- ennek a klubnak szentelte. Összesen 344 mérkőzésen lépett pályára tétmérkőzésen az olasz középpályás, s ezeken 29 találatot jegyzőkönyveztek neki.

A 36 éves játékos igazi vezéregyénisége volt a csapatnak, tapasztalatával és rutinjával nagyban segítette nem csak a pályán, hanem az öltözőben is Massimiliano Allegri munkáját a megfiatalított keretben. Sokat köszönhetnek neki a Rossonerik és beírta magát Ambro a történelemkönyvbe! GRAZIE AMBRO!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr415356232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása