Friss topikok

Bejegyzések

Nyáron edzőváltás lehet

kovanski 2013.02.11. 17:34

Az utóbbi pletykák arról szólnak, hogy a nyáron leválthatja a Milan vezetősége az aktuális vezetőedzőnket, Massimiliano Allegrit.

Cesare-Prandelli-Euro-2012-Italia.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A hírek szerint a Milan vezetősége, elsősorban Silvio Berlusconi remek kapcsolatot ápol a jelenleg szövetségi kapitányként tevékenykedő szakemberrel, Cesare Prandellivel.

Az 55 éves olasz szövetségi kapitány 2010 óta az Azzurrik sikerére törekszik, és felvetült a lehetőség, hogy a Rossoneriknél edzői folytatja pályafutását.

Az eddigi információk szerint az ügben már történtek megbeszélések és tárgyalások, habár eddig a vezetőség nyilatkozatai alapján nincs ok az edzőváltásra - a vezetőség elmondta, hogy maximálisan megbízik jelenlegi vezetőedzőjében, és nem fogják leváltani, amíg ki nem tölti szerződését.

Massimiliano Allegri szerződése 2014 nyaráig szól a piros-feketék élén.
A legújabb hírek szerint a fővárosi Roma csapata csábította keretébe jelenlegi vezetőedzőnket, pont most váltottak ugye edzőt és a következő szezont egy stabilan megbízható emberrel szeretné elkezdeni a csapat.
A transzfert az is nehezíti, hogy a napokban Galliani alelnök nyilatkozata alapján nincs szándékukban megválni jelenlegi csapatirányítójuktól.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr895074774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása