Friss topikok

Bejegyzések

Gourcuff négy év után térhet vissza

kovanski 2013.08.16. 14:09

A korábbi Milan-játékos, Yohann Gourcuff a hírek szerint visszatérhet korábbi csapatába. A pletykák arról szólnak, hogy a Lyon nem számol a középpályással, így kerülhetne sor a transzferre. Adriano Galliani egyből bejelentkezett a játékosért.

914869-15214302-640-360.jpg

 

 

 

 

 

 

A játékos a jelenleg már elrajtolt francia bajnokságban eddig remekül játszott, jól bánt a labdával, hasznos tagja volt a nagy hírnévvel rendelkező Lyon csapatának. Azonban a franciák vezetőedzője nem számít rá, el szeretné adni. Amint meghallotta a hírt a Milan alelnöke és transzfereiért felelős Galliani, bejelentkezett a francia játékosért.

A 27 éves válogatott futballista 2006 és 2009 között állt a Rossonerik szolgálatában, mely idő alatt összesen 39 mérkőzésen 2 találatot szerzett, tehát nem tekinthető ez egy remek teljesítménynek, de mentségére szóljon, hogy akkor még "csak" 21 éves volt. Ez idő alatt Franciaországból is sok csapat hívta, így került a Bourdeaux csapatához először kölcsönbe, majd végleg.

Jelenlegi csapatában, a Lyonban eddig 54 tétmérkőzést játszott, melyeket 7-szer be is talált az ellenfél kapujába a hálóőrök kedvét elrontva.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr445463681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása