Friss topikok

Bejegyzések

Nagy hadjárat Mario Balotelli szerződtetéséért

kovanski 2012.12.02. 15:16

A napokban Silvio Berlusconi exminiszterelnök és a Milan elnöke egy nagy hadjáratot szeretne indítani a Manchester City tehetséges támadójáért, MARIO BALOTELLI-ért.

Mario-Balotelli-Manchester-City_2846246_1.jpgA Corriere dello Sport című napilap címlapján szereplő cikkben az áll, hogy az exminiszter és a Milan elnöke nagyon szeretne látni egy Boateng-El Shaarawy-Balotelli támadó hármast, melynél jobbat aligha lehetne összerakni.


Azonban Roberto Mancini, a Manchester City vezetőedzője a napokban az nyilatkozta, hogy nem tudná elképzelni a játékos téli távozását, de a vezetőség készen áll a játékos eladására, és januárban el is kezdhetnek a felek tárgyalni a játékosért.
Köztudottan a játékos kapcsolata nem épp a legjobb a szintén olasz származású vezetőedzővel, Roberto Mancinivel.

A Milan alelnöke, Adriano Galliani azt nyilatkozta, hogy a Milan költségvetése már rendben van, és nincs akadály ajánlatot tenni a játékosért.
A Transfermarkt.de oldal szerint Balotelli ára körülbelül 32 millió euró.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr794942971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása