Friss topikok

Bejegyzések

Krízis a Curva Sud környékén

kovanski 2013.08.30. 17:42

A Milan legfanatikusabb szurkolói, azaz a "Curva Sud" néven elhíresült tábor igazi krízisben van a mai nap eseményeitől és konkrét fenyegető levelet küldött a Milan főhadiszállására. A kérdés, hogy mi lesz a megoldás a helyzetre.

 

calciomercato_milan_matri_no_grazie_curva_sud_foto-300x186.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

A szurkolók a PSV elleni hazai mérkőzés alkalmával is üzentek a vezetőségnek és főként a csapatnak. Matri ellen szóló transzparenseket tűztek ki a lelátókra és a nem leigazolását preferálták. Azonban a mai nap teljesen kiverte náluk a biztosítékot, miután a szurkolók egyik kedvence, Kevin-Prince Boateng elhagyta a klubbot és a számukra ellenszenves Alessandro Matri a csapat tagja lett.

A sokak által tesze-toszának tartott vezetőség a hírek szerint egy komoly fenyegető üzenetet is kapott, melyben azonnali intézkedéseket követelnek. "Galliani, két napod van, hogy helyrehozd a dolgokat és visszanyerd a bizalmukat. Ha nem, következményekkel kell számolj." - hangzott az állítólagos üzenet.

Az átigazolási szezon még kötülbelül két napig tart, mely alatt javíthat a dolgok helyzetén a Milan. A legfrisebb pletykák szerint újra indultak a tárgyalások Hondáért és elkezdődhetnek majd a tárgyalások Kaká ügyében is akár, bár Galliani nyilatkozata alapján a japán elsőbbséget élvez a Milan csapatában.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://acmilanmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr325485107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása